top of page
95e71ce2-fd92-4669-bd71-629b8eacfb47.JPG

Mihaela, Star East flight attendant

Am stiut ca imi doresc o cariera in aviatie, desi nu zburasem nici macar o zi din viata mea. Prin urmare, am ales compania StarEast la recomandarea unui bun prieten. Cursurile prin care am trecut au fost bine structurate, destul de solicitante, dar in aceleasi timp foarte utile si benefice pentru ceea ce urmeaza pe timpul zborurilor. In cadrul companiei am avut parte de sustinere totala de la inceputul cursurilor pana in momentul in care am urcat pentru prima oara intr-un avion.

7eedaf16-a50f-4665-975d-ba21354058f4.jpg

Denisa, Star East flight attendant

Numele meu este Stefan Denisa. Am urmat scoala pentru insotitor de bord la aceasta minunata companie, Star East. Dupa terminarea cursurilor teoretice si practice, am avut norocul de a zbura alaturi de ei. Recomand aceasta scoala pentru ca m-a facut sa inteleg ce inseamna un adevarat insotitor de bord, pe langa cursurile foarte bine explicate, sunt si oamenii de acolo de la care am invatat ce inseamna colegialitate, prietenie si responsabilitate. Scoala iti ofera lectii detaliate, explicate pe intelesul tuturor. Ni s-a raspuns la orice intrebare. Primul meu zbor ca si cabin crew alaturi de colegii mei de la Star East a fost de neuitat. Sunt pasageri ok si nu foarte ok. Am avut colegi care au stiut sa-mi ridice moralul si sa-mi puna zambetul pe fata. Recomand Star East deoarece pot spune ca “mi-a dat aripi sa zbor” !

3fdb2305-c828-42f5-8526-68b2512615af_edi

Alexandra, Star East flight attendant

Am avut parte de cea mai frumoasa experienta alaturi de Star East. O scoala si o echipa care m a schimbat si mi a oferit sansa de a cunoaste oameni minunati. Recomand cu incredere tuturor sa dea o sansa acestui curs. In timpul scolii am avut parte de un mare interes din partea lor pentru a avea succes pe viitor. 
Un mare avantaj pe care noi il avem, este acela de a profesa imediat ce devii oficial insotitor de bord.
Te asteptam in echipa noastra si te asiguram ca o sa fie cea mai buna decizie! 
With us your wings already exist, all you have to do is fly!

bottom of page